TNC Logo
Към новия сайт на Ти Ен Си!

Информация

Какъв е този сайт?

www.tnc.bg е официалният сайт на фирма ТИ ЕН СИ ЕООД. Съдържа представителна част и модул за онлайн поръчки за дилъри.

Как мога да създам свой акаунт в сайта?

Като се регистрирате като фирма . След което ще получите одобрение за акаунта в рамките на 24 часа!

Защо е необходимо да чакам за одобрение?

Фирма ТИ ЕН СИ ЕООД работи с  клиенти и дилъри - фирми, които са  част от IT пазара с основна дейност сервиз и рециклаторне. Частни лица, както и потребители на крайни продукти, различни от горепосочените не получават достъп до ценовата ни листа и активност в www.tnc.bg .ТИ ЕН СИ ЕООД не търгува с неоторизирани лица при условията договорени с дилъри от дистрибуторската ни мрежа.

Могат ли мои сътрудници да поръчват също през модула за онлайн поръчки?

Да! При регистрирането на всяко юридическо лице, първият акаунт автоматично получава статут на топклиент. Това му дава възможност да добавя допълнителни акаунти за своите сътрудници, както и да ги упълномощава да правят поръчки от негово име.

Колко често се опресняват цените и статусите на продуктите?

Продуктовата гама се актуализира на всеки кръгъл час.

По какъв начин се изпълняват поръчките?

Вие или вашите сътрудници, бихте могли да използвате вградената търсачка за по – лесно намиране на желаните от вас продукти. След като изберете необходимите артикули и количества, можете да изпратите заявката си за обработване, като уточните начина на плащане, и  изберете куриер за доставка или офис, от който искате да получите стоката.

Наложени ограничения!

Този електронен сайт може да бъде използван само от  оторизирани дистрибутори на фирма ТиЕнСи ЕООД .Информация и възможност за поръчки не се предоставя на крайни клиенти /т.е. на лица и фирми които не извършват търговска или ремонтна дейност в областа на принтинга/.Ограничение за достъпа  до сайта се налага на фирми които се ползват от информацията без да релаизират търговски сделки /поне две на брой/ в рамките на един календарен месец.Възстановяването на достъпа е възможно само след коментар с търговски представител на фирма ТиЕнСи ЕООД.