TNC Logo
Към новия сайт на Ти Ен Си!

Защо да изберем марката G&G

Глобалната компания Ninestar, която е един от най-големите производители на консумативи за офис печат в света, е създадена през 2000 г. в Китай. Компанията разполага с над 3 000 висококвалифицирани професионалисти и над 110 000 м2 производствени и търговски площи. Ninestar развива дейност в пет основни направления: консумативи за мастиленоструйни принтери, консумативи за лазерни принтери, рециклиране на консумативи, проектиране и нови технологии и производство на пластмасови детайли . Марката G&G за съвместими консумативи на компанията Ninestar е сред предпочитаните от потребители по целия свят заради високото качество, ярки цветове и изгодна цена.

Доказано отлично качество

Ninestar създава, произвежда и продава широка гама от висококачествени съвместими нови и рециклирани консумативи за мастиленоструйни и лазерни принтери под марката G&G. Всички продукти са произведени при стриктно прилагане на изискванията на Сертификационните системи за качество ISO:9001 и за опазване на околната среда ISO:14001. Продуктите на компанията са съвместими с всички модели принтери, като гарантират тяхната безпроблемна работа.

Наситени цветове за прекрасен печат

Компанията е лидер в сегмента за консумативи за печат като иноватор, използващ най-новите технологии за създаване на отлични продукти. За да могат клиентите да се насладят на наситени цветове при печат за по-дълго, компанията използва иновативното Ever Bright Ink мастило в своите мастиленоструйни глави и тонер касети. То е разработено на база пигменти, които го правят много по-дълготрайно и не избледняващо, когато е изложено пряко на светлина за дълъг период от време. Продуктите от гамата G&G са доказали своето високо качество именно чрез издръжливост, както и ярки наситени цветове, с които всяка отпечатана картина оживява.

Отлично качество на достъпна цена

Ninestar има основна цел да бъде в крачка с най-новите тенденции на пазара. Затова компанията залага на непрекъснати иновации и предлагане на все по-широка гама консумативи за печат G&G. Ninestar е сред малкото производители, които имат технологичната възможност да създадат, развият и произведат всеки нов продукт на очакваното високо качество и конкурентна цена.